UREDITEV RIBNIKOV

Vodni motivi dajo vrtu svojevrsten čar. Možnosti je ogromno in za vsako velikost vrta obstaja primerna rešitev. Ribniki so lahko veliki ali mali, pretočni ali stoječi, lahko pa se odločimo tudi za fontane. Piko na i pa  naredi primerno zasajena okolica in skrbno izbrane rastline. Za bolj razgiban videz, priporočamo, da se v okolico ribnika umestijo skale, če pa želite ob ribniku posedati še v večernih urah, pa razmislite o ambientalni osvetlitvi.

Strankam nudimo kvalitetno izdelavo ribnikov z zasaditvijo s katero ne bo veliko dela. Na podlagi ogleda in vaših želja vam izrišemo 3D načrt zasaditve, tako da si lahko predstavljate kako bi to v živo izgledalo. Ko načrte uskladimo z vašimi željami, se lotimo izvedbe.

Pri ribnikih je pomembno, da izberemo pravilno lego in obliko, da se lepo dopolnjuje s preostalim delom vrta. V primeru večjih ribnikov naredimo mehanski izkop, pri manjših je izkop ročen. Izkopano odprtino prekrijemo z neprepustno folijo, ki mora biti premerne debeline, da ne prepušča. Folijo lahko na željo stranke prekijeo s prodniki. V okolico ribnika posadimo izbrane rastline, napnemo zaščitno tkanino proti plevelu in razmestimo preko tkanine lubje ali prodnike.

[gmedia id=2]

Katere rastline pa bi vi imeli v ribniku? Za lažjo odločitev smo pripravili nabor fotografij rastlin, ki so primerne za ribnik. Če pa ste v dilemi katere izbrati, pa se obrnite na nas – z veseljem vam bomo pomagali!

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”filetype” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”hover” image_enable_page=”1″ thumb_width=”215″ thumb_height=”120″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]