DOGOVORITE SE Z NAMI ZA OGLED IN SVETOVANJE

NAČRTOVANJE VRTA - krajinska arhitektura

Ustvarjanje in oblikovanje vrta je izraz okusa in potreb tistih, ki bodo v njem živeli in v njem preživeli nekaj svojega prostega časa. To je v mnogih ozirih podobno oblikovanju notranjosti hiše. Ustvariti vrt na novi zeleni površini (taki, ki pred tem še ni bila kultivirana kot vrt), je morda težko, vendar predstavlja vznemirljiv izziv. Čim manj je ovir, ki bi jih postavile obstoječe značilnosti vrta, tem bolj svobodno lahko sledimo svoji domišljiji.

V podjetju Horti Kult uporabljamo za načrtovanje vrtov in okolice sodoben program za krajinsko arhitekturo s katerim strankam BREZPLAČNO izrišemo 3D prikaz zasaditve*. Pri izdelavi načrta poleg želja strank upoštevamo tudi obstoječo zasaditev, lego vrta, videz hiše, prst ter podnebje.
Strankam ponavadi izdelamo več varijacij ureditve okolice, tako da lahko presodijo kakšen stil jim najbolj odgovarja. Ker je načrt izdelan v elektronski obliki, ga na željo stranke tudi brez problema dopolnimo oz. spremenimo.

Zaradi obilo izkušenj, načrte izrišemo tako, da je nadaljnjo vzdrževanje čimbolj preprosto, poleg tega pa je naša prednost tudi v tem, da smo od večine krajinskih arhitektov bolj na tekočem katere rastline so dobavljive v Sloveniji, katere so npr. pretirano drage, katere so preobčutljive za naše okolje in katere zahtevajo preveč nege, saj smo stalno na terenu.

*3D načrti so izdelani brezplačno, a so avtorska last podjetja Horti Kult d.o.o. Lahko se jih uporabi le, če zasaditev opravi Horti Kult d.o.o. ali v primeru odkupa.
Vsakršna uporaba načrtov brez privoljenja podjetja Horti Kult d.o.o. je kršitev.

Pokličite na 040/795-596, da se dogovorimo za ogled!

Spodaj si lahko poglejte primere 3D načrte izrisov zasaditve.
(To so le primeri, vsaki stranki smo pripravili načrte večih različnih zasaditev v vseh delih vrta, kjer si je stranka želela zasaditev.)

    Ime in priimek:

    Email:

    Sporočilo: